Rezidence

  • Hepat žije v afrických pláních a v jihozápadní Asii. Historicky se jejich lokalita rozšířila do Indie, ale v poslední době nebyla vidět. Aktuální populace jsou geograficky odděleny. Leopard je obýván hlavně lesy a pastvinami, ale může také růst v okrajových horách a pouštích. Jejich oblast sahá přes Afriku do jihovýchodní Číny, s různou hustotou.

Dieta

  • Hepat "" divoký. Vážení mezi 30 a 40 libry dává přednost pasoucím se zvířatům, jako jsou gazely a impaly. Také jí králíky a ptáky. Divoký Leopard. Dává přednost malým a středním zvířatům, jako jsou gazely nebo všívané jeleny. Leopardi však jedí všechno, co potřebují, hnoje a obojživelníky.

Styl lovu

Morfologie


  • Hepatitida je na rozdíl od jiných koček, mají nazelenalé tělo a jejich hlavy jsou příliš malé na to, aby regulovaly svůj běžecký pás, a jejich ocasy jsou zploštělé na konci volantu. Leopard '' má tradiční tělo koček, s krátkými a širokými nohami pro lezení stromů. silní a mohou rozdrtit své kořistí kosti Leopardi mají skvrny ve tvaru rozety a bílé půlměsíce, aby jim pomohli vidět v noci.

Vokalizace

  • Hepatitida je jediná velká kočka, která může křičet. Místo toho vydávají různé zvuky, včetně vyzvánění, vyzvánění a křičení. Leopard produkuje zvuk, který je klasifikován jako „křičí nebo křičí / křičí. Podobá se lvu, ale hlasitější.

Reference